HELSE-STUEN LØGUMKLOSTER
v/ Certificeret TankeFelt Terapeut Kurt Jürgensen

 
     
 

Forside     TFT-Succes     Helse-Stuen.dk

 
     
 

TFT / EFT    TANKEFELTTERAPI

 
     
     
 

Højdeskræk

Susanne havde stor skræk ved højder. Bare ved tanken om at skulle op på en skammel så begyndte hun at ryste i hele kroppen.
Jeg fik Susanne til at tænke på, at hun stod foran skamlen og skulle til at træde op på den. Dette gav Susanne et stort ubehag på SUD 9 (dvs. meget stort ubehag) og hun turde ikke i tankerne træde op på skamlen.
Medes jeg bankede på Susannes hånd, bad jeg hende træde op på skamlen når hun i tankerne var parat til det og pludselig turde hun træde derop. Hun følte ingen ubehag mere, selvom hun så ned. SUD var på 1 (dvs. næsten ingen ubehag).
Dette skulle nu afprøves i virkelighed. Og se - det var ikke noget problem for Susanne at træde op på skamlen - ingen ubehag overhovedet, selvom skamlen var lidt usikker. Kigge ned kunne Susanne også uden problemer.

Susanne skiver om behandlingen:

Jeg havde det sådan med højdeskræk, inden vi gik i gang, at jeg rystede over det hele i kroppen især benene. Jeg turde ikke gå opad en trappe. Da vi gik i gang med behandlingen, havde jeg en uro i kroppen, men lidt efter lidt slappede jeg mere af. Behandlingen satte nogle tanker i gang med at der jo ikke sker én noget og efter behandlingen kunne jeg stille mig op på en skammel uden at ryste i benene og det var meget rart.
Min skala ligger nu på 1, hvor den før var 9.

Susanne S., 23 år
20-10-2005

 
     
 

Læs originalberetningen

 
     
     
     
 

Copyright 1999-2017 © Helse-Stuen Løgumkloster, v/ Kurt Jürgensen

Mellemgade 2a • DK-6240 Løgumkloster • +45 4033 3175 • mail [at] helse-stuen.dk • CVR: 65356554

 
     
 

StatCount - Traffic counter / StatCount - Traffic counter