HELSE-STUEN LØGUMKLOSTER
v/ Certificeret TankeFelt Terapeut Kurt Jürgensen

 
     
 

Forside     TFT-Succes     Helse-Stuen.dk

 
     
 

TFT / EFT    TANKEFELTTERAPI

 
     
     
 

Edderkopfobi og Stankelbenangst

Susanne kunne overhovedet ikke tænke på edderkopper (og stankelben). For at få denne proces i gang, kildede jeg hende i håret med fingrene, hvilket omgående fik hende til at føle ubehaget overfor edderkopper - og den var virkelig i top idet SUD var på 10. Medens jeg hele tiden holdt Susannes fokus på edderkopper og hvad hun syntes der var ubehagelig ved dem bankede jeg TFT-sekvenserne og der gik ikke lang tid, før Susanne pludselig forandredes i ansigtet. Jeg kunne tydeligt se hun slappede af og så udbrød hun: "De er da så små og gør ikke noget..". Der var ikke noget ubehag og hendes SUD var nede på 2.
Jeg havde ikke nogen edderkop at lave testen med men kun en stankelben, og "heldigvis" var Susanne også bange for dem. Samme procedure blev nu gennemgået med stankelben som fokus. Også her faldt SUD til 2 og det skulle prøves med den ægte vare. Der var ingen ubehag tilbage da jeg holdt den døde stankelben hen til Susanne.

Susanne skiver om behandlingen:

Jeg kan ikke udstå dem, bare jeg ser dem skriger jeg. Under behandlingen tog han en hånd op i mit hoved og gjorde som om, at det var en edderkop og jeg skulle så se på den. I starten kunne jeg ikke have den, men efterhånden som vi var i gang med behandlingen, gjorde det mig ikke noget at den sad der.
Jeg tænkte også hele tiden at de små dyr gør jo ikke noget. Da vi var færdige med behandlingen, tog han en død stankelben hen til hovedet på mig og det gjorde mig ikke noget.
Min skala lå før på 10 og nu på 2.

Susanne S., 23 år
20-10-2005

 
     
 

Læs originalberetningen

 
     
     
     
 

Copyright 1999-2017 © Helse-Stuen Løgumkloster, v/ Kurt Jürgensen

Mellemgade 2a • DK-6240 Løgumkloster • +45 4033 3175 • mail [at] helse-stuen.dk • CVR: 65356554

 
     
 

StatCount - Traffic counter / StatCount - Traffic counter