HELSE-STUEN LØGUMKLOSTER
v/ Certificeret TankeFelt Terapeut Kurt Jürgensen

 
     
 

Forside     TFT-Succes     Helse-Stuen.dk

 
     
 

TFT / EFT    TANKEFELTTERAPI

 
     
     
 

Mobning, ensomhed, indbrud, alene

Susanne havde angst for at være alene hjemme. Grunden hertil var at der havde været indbrud i hjemmet tidligere mente Susanne. Under behandlingen kom det op, at Susanne var blevet mobbet i skolen og derved var der opstået en angst for at blive ensom.
Susanne var meget forbavset over, at der dukkede sådanne erindringer op bare ved at snakke om at være bange for at være alene hjemme. Samtidigt med at vi snakkede herom, bad jeg, Susanne sætte form og farver på ubehaget - det var hun rigtig god til.
Medens Susanne tænkte på den ubehagelige klump i maven og jeg stille bankede TFT-sekvensen, kunne jeg tydeligt føle, at der kom en "befrielse" op i kroppen hos Susanne. Susannes SUD faldt fra 10 til 3.

Susanne skiver om behandlingen:

Jeg blev meget overrasket over hvor meget man kan gå i dybden med ensomhed og mobning (alene hjemme og indbrud). Det er utroligt at mange ting hænger sammen. Under behandlingen havde jeg en rund bold i maven, som var stor. Han trykkede på mine fingre og i hovedet og det var som om bolden blev mindre og ændrede farve. Til sidst var den så lille at det ikke var ubehageligt mere, så det var en rar fornemmelse.
Min skala lå før på 10 og nu ligger den på 3.

Susanne S., 23 år
20-10-2005

 
     
 

Læs originalberetningen

 
     
     
     
 

Copyright 1999-2017 © Helse-Stuen Løgumkloster, v/ Kurt Jürgensen

Mellemgade 2a • DK-6240 Løgumkloster • +45 4033 3175 • mail [at] helse-stuen.dk • CVR: 65356554

 
     
 

StatCount - Traffic counter / StatCount - Traffic counter