HELSE-STUEN LØGUMKLOSTER
v/ Certificeret TankeFelt Terapeut Kurt Jürgensen

 
     
 

Forside     TFT-Succes     Helse-Stuen.dk

 
     
 

TFT / EFT    TANKEFELTTERAPI

 
     
     
 

Maveproblemer - Angst for at komme ud

Jeg opsøgte Kurt, da jeg havde nogle problemer med maven og tarmsystemet. Jeg havde konstant en fornemmelse af, at jeg skulle på wc, og følte derfor, at min frihed blev berøvet. Dette gik i min psyke, og jeg blev meget dårlig mentalt og mit liv gik ligesom i stå. Som jeg sagde til Kurt, så var jeg efterhånden i tvivl om det var tarmen der styrede min psyke eller omvendt.

Jeg syntes at behandlingen virkede lidt fjollet, og havde svært ved at tro på, at det Kurt gjorde skulle hjælpe.

Under behandlingen skete der dog noget inde i mig. Det kan bedst beskrives som en varm gløde og ro, der bredte sig i mit indre. I løbet af behandlingen blev jeg mere og mere i tvivl om, hvad mit problem var, for det føltes ikke længere som et problem. Jeg følte en stor indre forvirring, som Kurt hjalp med at definere.

Jeg har været til tre behandlinger ved Kurt, og har ikke mere problemer med mit tarmsystem og ukontrollerbare wc-besøg. Jeg har fået min frihed tilbage og min psyke er vokset fra dag til dag. Jeg er nu igen blevet en glad og tilfreds person, der kan klare min hverdag.

Jeg kan varmt anbefale denne form for behandling til andre der går og tumler med nogle problemer, som lægerne ikke kan hjælp med. Samtidig vil jeg tilføje vigtigheden i, at man føler sig tryg og tilpas ved behandleren. Dette har jeg i høj grad følt ved Kurt, der har en kanon evne til at få den behandlede til at føle sig i centrum, og i gode hænder.

Tak for hjælpen.

M.V.H. Dorthe, 33 år
16-04-2005

 
     
 

Læs originalberetningen

 
     
     
     
 

Copyright 1999-2017 © Helse-Stuen Løgumkloster, v/ Kurt Jürgensen

Mellemgade 2a • DK-6240 Løgumkloster • +45 4033 3175 • mail [at] helse-stuen.dk • CVR: 65356554

 
     
 

StatCount - Traffic counter / StatCount - Traffic counter