HELSE-STUEN LØGUMKLOSTER
v/ Certificeret TankeFelt Terapeut Kurt Jürgensen

 
     
 

Forside     TFT-Succes     Helse-Stuen.dk

 
     
 

TFT / EFT    TANKEFELTTERAPI

 
     
     
 

Katte-angst

Marianne havde frygtelig angst for katte og da hun kom til mig var det første hun sagde: "Jeg rører ikke ved end kat!!!".

Naturligvis havde jeg forberedt mig og da jeg selv binder fluer til fiskeri, havde jeg en dejlig samling bløde pelse af forskellige dyrearter liggende, som jeg kunne præsentere Marianne for, når hun var parat til det.

Ved første behandling viste jeg Marianne et stykke pels som hun ikke kunne lide. SUD var 8. Efter lidt banken med TFT og tanken rettet mod pelsstykket faldt SUD til 0 og Marianne kunne røre ved det.

Anden behandling var spændende, idet jeg havde lånt en hvid jakke med pels af min datter, som jeg havde hængt på et stativ og lagt et håndklæde over så pelsen ikke kunne ses. Marianne kiggede meget efter denne opbygning og jeg kunne tydeligt se hendes ubehag - hun turde bare ikke gå derover i angst for, at der hang en kat. SUD var på 10 men faktisk hurtig nede på 0 under TFT-behandlingen og da jeg fjernede håndklædet havde Marianne ingen ubehag. Hun rørte også jakken - SUD var på 0. Ubehaget for pelsstykket fra første behandling faldt fra SUD 5 til 0.

Til tredje behandling havde jeg nogle af de rigtig brogede pelse fremme - jeg synes i øvrigt ikke selv de er særlig lækre. Mariannes SUD var kun på 8 og faldt i løbet af behandling til 3-4 og Marianne havde ikke problemer med at røre pelsstykkerne til sidst.

Ved fjerde behandling meldte Marianne ud, at hun var fuldt ud tilfreds med det hun havde opnået med hensyn til katte. Så vi tog en overordnet TFT-seance som afrunding.

Marianne skriver om sit problem:

Mit problem var angsten for katte og bløde ting. Jeg kunne ikke på nogen måde røre en kat og heller ikke komme til andre meget bløde ting, f.eks. et plysdyr som lignede en kat.

Om behandlingen med TFT:

Jeg opfatter metoden som god, i starten får man det varmt, man kan mærke varmen, det jeg følte var at man under behandlingen bliver modig, tør engang imellem at røre ting (bløde) man ikke gjorde før, underlig.

Resultat:

Mit resultat er, at jeg nu, har kunnet komme til vores hankat flere gange, ikke meget men lidt, familien omkring mig har gjort store øjne når jeg har gjort det. Jeg har endda været ved at købe en trøje med pels, den var faktisk rigtig blød. Det var ikke på grund af pelsen jeg ikke købte den, men jeg skulle jo også have brug for den.

Øvrigt:

Under behandlingen får man stillet mange spørgsmål, jeg synes det er meget svært at besvare dem, og når man har svært ved at svare på dem, må det være underligt for behandleren at man ikke svarer med det samme på spørgsmålet.

En anden ting er, at jeg tror, mange vil synes det er dejlig at man ikke roder rundt i barndommen, for at finde årsagen på det problem, der måske er.

Marianne T., 46 år
19-12-2005

 
     
 

Læs originalberetningen

 
     
     
     
 

Copyright 1999-2017 © Helse-Stuen Løgumkloster, v/ Kurt Jürgensen

Mellemgade 2a • DK-6240 Løgumkloster • +45 4033 3175 • mail [at] helse-stuen.dk • CVR: 65356554

 
     
 

StatCount - Traffic counter / StatCount - Traffic counter