HELSE-STUEN LØGUMKLOSTER
v/ Certificeret TankeFelt Terapeut Kurt Jürgensen

 
     
 

Forside     TFT-Succes     Helse-Stuen.dk

 
     
 

TFT / EFT    TANKEFELTTERAPI

 
     
     
 

Hovedpine, Nakkesmerter og Piskesmæld

Christa fik hjælp af Kurt fra Helse-Stuen.På vej hjem fra købmanden den 27. maj 2006 blev jeg involveret i et trafikuheld, hvorefter jeg fik frygtelige smerter i nakken samt hovedpine. Røntgenundersøgelser viste, at det var piskesmæld.

I begyndelsen kunne jeg passe mit arbejde som rengøringsassistent, men efter 2 måneder var smerterne så store, at jeg måtte give op. Fra lægen fik jeg smertestillende piller men blev efterhånden deprimeret over hele tiden at have smerter for tabletterne hjalp ikke. Derefter fik jeg også piller for depressionen og det blev heller ikke bedre.

Min læge anbefalede fysioterapibehandlinger, men disse behandlinger blev jeg faktisk kun dårligere af og måtte ligge i sengen. Nogle gange besvimede jeg også. Min hovedpine og nakkesmerter hjalp det ikke på.
Efterhånden fik jeg at vide, at jeg måtte leve med smerterne.

På min mands arbejde snakkede de tilfældigvis om min tilstand og min mand sagde, at der snart skulle ske noget nyt for at familien ikke skulle gå op i spåner. En kollega havde tilfældigvis telefonnummer på en alternativ behandler i Løgumkloster, Kurt Jürgensen fra Helse-Stuen. Jeg så ingen anden udvej end at prøve og i første omgang regnede jeg med det skulle være akupunktur.

Ved første besøg hos Kurt i januar startede han sjovt nok ikke med akupunktur, men med noget der hedder Tanke Felt Terapi eller TFT. Noget med at han spurgte mig om en masse ting, samtidigt med at han bankede forskellige steder på hånden og i ansigtet.

Og pludselig, som et knips med fingrene forsvandt mine voldsomme nakkesmerter og hovedpinen og Kurt havde ikke engang startet på akupunktur endnu. Jeg tænkte kun, kan det nu passe? Men det kunne det. Efterfølgende har jeg fået nogle få akupunkturbehandlinger for at sikre at den gode tilstand stabiliseres. Hovedpinen og nakkesmerterne har ikke være siden første behandling.

Jeg har nu ingen smerter mere og skal ikke ligge i sengen eller på sofaen, som jeg ofte har gjort siden uheldet for ca. 1 år siden og min familie er lykkelig over, at jeg kan være sammen med dem igen. Ud fra mine oplevelser kan jeg kun varmt anbefale alle at prøvet det ved Kurt Jürgensen i Løgumkloster.

Christa Nissen, 39 år
02-02-2007
Slogsåvej 15, Hedsmark
6372 Bylderup Bov
Tel. 7464 7635

Til Kurt:
Jeg og min familie vil gerne sige dig tak fordi du har hjulpet mig af med mine smerter og givet mig lyst til at se lyst på livet uden smerter.

 
     
 

Ugeavisen Tønder af 07-02-2007 Side 12

 
     
     
     
 

Copyright 1999-2017 © Helse-Stuen Løgumkloster, v/ Kurt Jürgensen

Mellemgade 2a • DK-6240 Løgumkloster • +45 4033 3175 • mail [at] helse-stuen.dk • CVR: 65356554

 
     
 

StatCount - Traffic counter / StatCount - Traffic counter